За  фолк певиците отдавна битува мнението, че не разполагат със

...
За  фолк певиците отдавна битува мнението, че не разполагат със
Коментари Харесай

Само 6 вишисти има в чалгата! Ето кои са сред интелигенцията на поп фолка

За  фолк певиците от дълго време битува мнението, че не разполагат със незабравим мисловен потенциал и са проспивали часовете в учебно заведение. Овечето представителки на лекия род обаче с горделивост демонстрират тапии за висше обучение , разбра HotArena .

Сред най-умните в чалгата са Ивана и Малина . Изпълнителката на „ Шампанско и сълзи “ може както да пее, по този начин и елементарно да счита. Тя е приключила стопанска система и умерено може да се изхранва и като счетоводител. Далеч от пеенето се е специализирала Малина, която по обучение е ветеринар.

Кали и Райна пък са запалени по логиката на психиката. Пилето на фолка записа в Нов български университет за бакалавърска степен. Кали е изкарала и магистърската стратегия в Софийски университет. Тя има и бакалавър по философия. Паралелно е учила и Испански език, писа „ Галерия “.

Есил Дюран има тапия по пеене, което не се среща постоянно из музикалните фолк среди. Алисия е приключила обществени действия в Софийски университет. Анелия също била по стъпките й, само че все отлагала да стигне до края на образованието си. Галена, Преслава и Глория имат единствено приключено приблизително обучение . Азис няма тапия даже и за главно, както и сътрудника му Илиян. Софи Маринова е учила до 10 клас.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР